Intet sett – intet hørt

Joda, det er sett og det er hørt. Regnet har jeg hør i hele natt og det er meget positivt. Sommerriddersporene spirer og de skal bli rosa og høye, men det vil vel tiden vise. Consolida regalis.

Ellers syntes jeg det er alt for kaldt og springer ut og inn som ei huggern høne. Rydder, vasker tøy og prøver å gjøre det levelig. Skal vel ikke stikke under en stol at huset i Kautokeino ikke er så langt fra vårt i ryddighet.

Ha-ha!

Reklamer

10 kommentarer

Filed under Uncategorized

10 responses to “Intet sett – intet hørt

 1. Prøver å få litt system i kaoset her og. Har ellers hatt besøk av en gjeng flinke ungdommer som skal underholde på 17. mai. Gleder meg til å gå og høre på dem.

  • solfrid

   Merkelig hvor rotete det blir? Jeg fatter det bare ikke….
   Vi skal ha en veldig rolig 17. mai – bare oss, Sondre er hjemme og det blir god mat og kake.

 2. Ja, det er nesten helt ubegripelig at det kan bli så rotete! Ungene er stort sett på rommene sine, og vi er jo for det meste ute. Nei, jeg skjønner det ikke!

  Jeg har bestemt meg for å ta bunaden ut av skapet i morgen, temperaturen de har meldt på syttende sier meg at det kan være greit med vadmelsstakk …

  • solfrid

   Det er meldt regn her, men det gjør ingenting. Vi har hatt stille og rolige søttendemaier de siste årene. Den største vil ikke til byen, så det blir mat og kake hjemme. Men, dressen skal på:D
   Ha en fin syttende!

 3. Flotte riddersporer 🙂

 4. Godt det er flere som har det kaotisk. Vi er faktisk bare to voksne, men rot blir det lell. Det kan ha sammen heng med at husarbeid er så utakknemlig og så forbaska kjedelig?

 5. argh! sammenheng i et ord. (Det er bare mine valne hagefingre som slår litt ekstra på tastene og jeg som ikke leser korrektur.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s